top of page

Kilpailulisenssit

Jokainen kilpailija tarvitsee Suomen Kehonrakennusliitto ry:n kilpailulisenssin. Kilpailulisenssi on 150 euroa ja se on pakollinen jokaisella kilpailijalla. Kilpailulisenssi sisältää kilpailumaksun, henkilökohtaisen huoltajakortin sekä kilpailijan että huoltajan pääsyn seuraamaan kilpailuja katsomoon. Lisenssi  pitää olla maksettuna ilmoittautumishetkellä.

Huom! Lisenssimaksua EI palauteta vaikka päättäisitkin olla kilpailematta. Mikäli kilpailijalisenssin ostanut kilpailija ei osallistu kisoihin, on hän oikeutettu pääsemään katsomoon ilmaiseksi, tässä tapauksessa huoltaja vaatii oman lipun. Lisenssimaksu ei myöskään toimi kilpailuun ilmoittautumisena.

Kilpailijalisenssin maksu suoritetaan liiton tilille: Suomen Kehonrakennusliitto ry./ FI79 8000 1601 0121 81. Maksaessasi kilpailijalisenssiä, kirjoita viesti maksun saajalle kohtaan: "Kilpailijalisenssi 2024 sekä oma nimesi tai sen henkilön nimi, jolle kilpailulisenssi osoitetaan."

Seurojen jäsenmaksu
Suomen kehonrakennusliiton seurojen (rekisteröity yhdistys)  jäsenmaksu on 100 euroa / kalenterivuosi.

Seurojen liittyminen
Rekisteröidyn yhdistyksen, joka haluaa liiton jäsenseuraksi, on toimitettava liitolle seuraavat tiedot: seuran nimi ja osoite (katuosoite, postinumero ja –toimipaikka) sekä yhteyshenkilö ja hänen yhteystietonsa (puhelinnumero ja sähköpostiosoite).

 

Maksujen suoritus
Nämä edellä mainitut maksut suoritetaan Suomen Kehonrakennusliitto ry:n tilille FI79 8000 1601 0121 81. Laita lomakkeeseen merkintä mistä maksusta on kysymys.

bottom of page