top of page

Kehonrakennuksen SM-kilpailut 2023 on erittäin onnistuneesti käyty ja on kiitosten aika.

Suurin kiitos tietenkin kuuluu kaikille kilpailijoille, jotka tekevät tämän tapahtuman. Ilman teitä ei ole liittoa eikä kilpailuja. Siksi pyrimme nyt ja jatkossakin tekemään kaiken, jotta teillä olisi parhaat mahdolliset puitteet kilpailla.

Kaikille paikan päälle tulleille ja streamin ääressä viihtyneille katsojille. Te takaatte liiton toiminnan ja kilpailujen järjestämisen.

Kaikille liiton hallituksen jäsenille, jotka teette valtavasti pyyteetöntä talkootyötä lajin eteen. Tietenkin myös osaavalle tiedotusvastaavallemme Mikko Pietilälle, joka on upeasti hoitanut tiedotuksen. Meillä on huikea tiimi.

Meidän kokeneille ja ammattitaitoisille tuomareille. Te takaatte kilpailijoille oikeudenmukaiset tuomiot.

Nina Tanner huolehtii kilpailijoiden väripalvelusta ja takaa parhaan mahdollisen kisavärin.

Pakkotoisto ja Mike Siren sekä Antti Vähä kisojen ammattitaitoisesta taltioinnista ja todella nopeasta päivittämisestä kilpailijoiden käyttöön ja vieläpä veloituksetta. Huikeaa työtä teette lajin eteen.

Yhteistyökumppaneille, olette äärimmäisen tärkeä osa toimintaa ja pyrimme teidät aina tuomaan esille parhaalla mahdollisella tavalla.

Rajupajalle ja Rajupajalivelle todella upeasta tekniikasta ja streamista, jonka tasoista en ainakaan itse ole koskaan nähnyt. Te olette todellisia ammattilaisia.

Toni Kataja ja Antti Halmo, meidän monivuotiset ja osaavat streamin kommentaattorit.

Kaikille talkootöihin osallistuneille. Näin ison tapahtuman järjestämisessä olette korvaamaton apu.

Varmasti jäi joku tärkeä mainitsematta, teitä on niin paljon. Yhdessä tätä tehdään ja on taas ilo lähteä suunnittelemaan tulevaa, entistä parempaa tapahtumaa.

Suurkiitos ihan kaikille!!!

Matti Halonen
Suomen Kehonrakennusliitto ry
hallituksen puheenjohtaja

375831676_321185097234389_4245729784039343449_n.jpg
bottom of page